OTVARA SE VICEROY HOTEL SA PET ZVEZDICA NA KOPAONIKU Čuveni brend odabrao našu zemlju za svoj prvi luksuzni objekat u Evropi

BiznisLifestyleLuksuzSrbijaTurizamVesti

15.12.2020 17:04 Autor: Julijana Vincan 2

OTVARA SE VICEROY HOTEL SA PET ZVEZDICA NA KOPAONIKU Čuveni brend odabrao našu zemlju za svoj prvi luksuzni objekat u Evropi OTVARA SE VICEROY HOTEL SA PET ZVEZDICA NA KOPAONIKU Čuveni brend odabrao našu zemlju za svoj prvi luksuzni objekat u Evropi
Viceroy Hotels & Resorts, poznati ugostiteljski brend koji potiče iz Los Anđelesa, objavio je otvaranje svog prvog hotela na evropskom kontinentu – luksuznog „ski-in,... OTVARA SE VICEROY HOTEL SA PET ZVEZDICA NA KOPAONIKU Čuveni brend odabrao našu zemlju za svoj prvi luksuzni objekat u Evropi

Viceroy Hotels & Resorts, poznati ugostiteljski brend koji potiče iz Los Anđelesa, objavio je otvaranje svog prvog hotela na evropskom kontinentu – luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta Viceroy Kopaonik Srbija.

Otvaranje hotela najavljeno je za kraj zimske sezone naredne godine, čime će, kako je istaknuto, holivudski glamur oživeti u samom srcu snežne planine.

Dodaje se da je Viceroy Hotels & Resorts nakon legendarnih i kulturno bogatih destinacija širom SAD, Latinske Amerike i Kariba, za svoju prvu evropsku destinaciju odabrao najpoznatije domaće skijalište u Srbiji.

generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Serbia
Foto: Viceroy Hotels & Resorts

„Ponosni smo zbog ukazane prilike da našu ’Planinu sunca’, nakon američkog Snowmassa, predstavimo kao drugu planinsku destinaciju Viceroy hotela i kao prvo internacionalno planinsko odmaralište. S velikim nestrpljenjem iščekujemo da buduće goste upoznamo sa bogatom kulturnom istorijom regiona i omogućimo im da iskuse bezgraničnu lepotu ovog nacionalnog parka“, izjavio je generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Serbia, Goran Kovačević.

Kopaonik Viceroy hotel
Foto: Viceroy Hotels & Resorts

On je naglasio da avanture koje posetioci ovde mogu da iskuse, i na snegu i pod suncem, čine Kopaonik destinacijom koju vredi posetiti tokom cele godine.

„Mi smo pre svega i uvek domaćini, koji će svojim gostima pružiti neponovljivo i autentično iskustvo i intuitivnu uslugu, i doprineti da se Kopaonik i Srbija pozicioniraju na mapi, ne samo regionalnih, već i internacionalnih turističkih destinacija”, istakao je Kovačević.

Kopaonik Viceroy hotel
Foto: Viceroy Hotels & Resorts

Kako je najavljeno, tim koji čini više od 150 profesionalaca pobrinuće se da i ovo odmaralište prenese filozofiju brenda, nadahnjujući goste da prožive nove avanture i pozivajući ih da se uvek i ponovo vrate.

„Koliko pažnje posvećuje lokalnoj zajednici u kojoj se hotel nalazi, Viceroy je pokazao i time što je u svoj tim uključio oko 25 odsto zaposlenih iz Raškog okruga. Takođe, osim bogatog kulinarskog iskustva koje je generalni direktor Goran Kovačević stekao u Beogradu i Evropi, Viceroy Kopaonik predstavlja i šefa kuhinje Endrua Džounsa (Andrew Jones) – dobitnika svetskih kulinarskih priznanja, uključujući i prestižnu Roux stipendiju i Nagradu za izvrsnost koju dodeljuje britanska Akademija kulinarskih umetnosti“, navode predstavnici ovog brenda u Srbiji.

Kopaonik Viceroy hotel
Foto: Viceroy Hotels & Resorts

Viceroy hotels & resorts dodatno će obogatiti svoj međunarodni portfolio otvaranjem hotela Viceroy Кopaonik Srbija početkom 2021. godine, kao i hotela u portugalskom gradu Algarve i panamskom Bokas Del Toru u 2022. godini.

Kako je istaknuto, Viceroy je član Global Hotel Alliance (GHA) discovery, jedinstvenog programa lojalnosti koji članovima nudi ekskluzivne pogodnosti i iskustva, u više od 500 hotela širom sveta.

Tagovi
BIZNIS

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...