PCR TEST ZA ULAZAK U SRBIJU UKINUT ZA PET ZEMALJA U REGIONU Dobra odluka za ekonomsku saradnju, ocenio Čadež

BiznisBolji posaoRegionSrbijaTurizamVesti

14.1.2021 15:08 Autor: Marija Jovanović 1

PCR TEST ZA ULAZAK U SRBIJU UKINUT ZA PET ZEMALJA U REGIONU Dobra odluka za ekonomsku saradnju, ocenio Čadež PCR TEST ZA ULAZAK U SRBIJU UKINUT ZA PET ZEMALJA U REGIONU Dobra odluka za ekonomsku saradnju, ocenio Čadež
Ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske još jedna je... PCR TEST ZA ULAZAK U SRBIJU UKINUT ZA PET ZEMALJA U REGIONU Dobra odluka za ekonomsku saradnju, ocenio Čadež

Ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske još jedna je dobra odluka za ekonomsku saradnju u regionu, ocenio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

„Region je naša zajednička kuća. Zato i ova odluka ministra zdravlja Srbije o ukidanju obaveznog PCR testa za sve koji nam dolaze iz regiona još jedan je pokazatelj naše spremnosti za ukidanjem barijera između nas“, rekao je Čadež.

Predsednik PKS je dodao da će i ova odluka svakako doprineti i još boljem ekonomskom povezivanju naših kompanija.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...