nbs predlaže plaćanje dospelih obaveza na šalterima uprave za trezor

Plaćanje poreza karticom bez provizije

BankeNovacSrbijaVesti

12.5.2021 10:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Plaćanje poreza karticom bez provizije Plaćanje poreza karticom bez provizije
Drugu ratu poreza na imovinu fizičkih lica za 2021. godinu, koja dospeva na naplatu 17. maja, moguće je, bez provizije, izmiriti na šalterima Uprave... Plaćanje poreza karticom bez provizije

Drugu ratu poreza na imovinu fizičkih lica za 2021. godinu, koja dospeva na naplatu 17. maja, moguće je, bez provizije, izmiriti na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija, DinaCard karticom, saopštava NBS.

DinaCard karticom je, na šalterima Uprave, moguće, takođe bez provizije, platiti i sve ostale poreske obaveze, kao i doprinose za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika.

„Isto tako, na šalterima Uprave za trezor DinaCard karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava, i onima koji imaju podračune u Upravi za trezor, i onima koji imaju račune u poslovnim bankama, kao što su računi za struju, računi preduzeća JKP „Infostan tehnologije”, JKP „Informatika” Novi Sad, Telekom a.d. i slično“, naglašavaju u NBS.

Izmirenje poreza na imovinu fizičkih lica može se izvršiti i skeniranjem NBS IPS QR koda na rešenjima na kojima je pripremljen ovaj kod, a korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj građanin ima račun, ističu u centralnoj banci.

Tagovi
NBS NOVAC
  • Dragana G

    12.5.2021 #1 Author

    Bilo bi dobro da se ukine provizija za porez, za sada koliko znam, samo za Infostan ne naplaćuju proviziju nigde

    Odgovori

  • Ljilja

    13.5.2021 #2 Author

    A oni koji ne plaćaju godinama komunalije, koliki je njima popust na dugove komunalnim preduzećima, čisto da uporedim….samo pitam

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...