POČINJE DRUGO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Sve koverte poslate od 15. oktobra su u opticaju

IzdvajamoLifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

5.12.2020 08:05 Autor: Julijana Vincan 0

POČINJE DRUGO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Sve koverte poslate od 15. oktobra su u opticaju POČINJE DRUGO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Sve koverte poslate od 15. oktobra su u opticaju
U subotu u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, održaće se drugo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun... POČINJE DRUGO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Sve koverte poslate od 15. oktobra su u opticaju

U subotu u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, održaće se drugo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Kako je najavljeno, u izvlačenju će biti dodeljeno pet automobila FIAT 500L i jedan stan u beogradskom naselju Zemunske kapije. Najsrećnije dobitnike izvući će naša reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

U prethodnom izvlačenju stan u Beogradu je ostvojila Maja Florić iz Paraćina.

Uzmi račun i pobedi
Foto: Vlada Republike Srbije

Do sada je na adresu „Uzmi račun i pobedi 2020“ stiglo više od 3,7 miliona koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra do 4. decembra, biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vlada Srbije podsetila je građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i da nije podrazumevalo čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen youtube

„Apelovali smo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je bilo da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče“, saopšteno je iz Vlade Republike Srbije.

Da podsetimo, nagradnu igru organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, a pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...