POMERENO PRVO IZVLAČENJE U NAGRADNOJ IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Građani i dalje mogu da šalju koverte

SrbijaVesti

20.11.2020 17:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

POMERENO PRVO IZVLAČENJE U NAGRADNOJ IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Građani i dalje mogu da šalju koverte POMERENO PRVO IZVLAČENJE U NAGRADNOJ IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Građani i dalje mogu da šalju koverte
Izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koje je najavljeno za subotu 21. novembar, pomereno je zbog trodnevne žalosti koja je proglašena... POMERENO PRVO IZVLAČENJE U NAGRADNOJ IGRI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Građani i dalje mogu da šalju koverte

Izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koje je najavljeno za subotu 21. novembar, pomereno je zbog trodnevne žalosti koja je proglašena u Srbiji.

U skladu sa pravilima nagradne igre, koja su javno dostupna na stranici www.uzmiracun.rs, Vlada Srbije obavestiće blagovremeno javnost o tome kada će prvo izvlačenje biti održano, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije. građani mogu nesmetano nastaviti da šalju račune i slipove, i sve koverte poslate do sada učestvovaće u prvom izvlačenju nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

Trodnevna žalost u Srbiji proglašena je zbog smrti patrijarha Irineja.

  • Anna

    21.11.2020 #1 Author

    Hleba i igara! Rimska politika još uvek je aktuelna u Srbiji

    Odgovori

  • Tina

    24.11.2020 #2 Author

    Nikad se ne zna, nada uvek postoji sto je dokaz i veliki broj pristiglih koverata

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...