Posebne pogodnosti za mlade putnike

Ponovo važe popusti za putovanje vozom

BiznisSrbijaTurizamVesti

27.4.2021 12:28 Autor: Marija Jovanović 3

Ponovo važe popusti za putovanje vozom Ponovo važe popusti za putovanje vozom
Posle višemesečne pauze ubog pandemije korona virusa, nastavljena je akcija Srbija voza „Kupi kartu i ostvari popust“. U saradnji sa brojnim turističkim organizacijama i... Ponovo važe popusti za putovanje vozom

Posle višemesečne pauze ubog pandemije korona virusa, nastavljena je akcija Srbija voza „Kupi kartu i ostvari popust“.

U saradnji sa brojnim turističkim organizacijama i privrednicima, putnicima je omogućeno da sa voznom kartom ostvare brojne popuste u određenim turističko-ugostiteljskim objektima i muzejima.

Pored mnogih gradova u Srbiji kao što su Beograd, Vršac, Valjevo, Niš, Jagodina, Užice, Zlatibor, Šid, Sremska Mitrovica, akciji su se ove godine priključili i brojni privrednici iz Crne Gore.

Foto:Tanjug

Za putnike u unutrašnjem saobraćaju popust važi 24 sata od kupovine karte, a putnicima međunarodnog voza za Bar i iz Bara, obezbeđen je popust u trajanju od deset dana.

Da podsetimo, u okviru prolećne akcije, od 31. maja do 6. juna, mladi do 26 godina, moći će da kupe legitimacije “SRB Plus” po promotivnoj ceni od 100 dinara. Ove legitimacije važe godinu dana od dana izdavanja, za neograničen broj putovanja u unutrašnjem saobraćaju i na osnovu nje putnici ostvaruju popust od 30 odsto na kupljenu voznu kartu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...