PORAST BROJA INTERNET PLAĆANJA NACIONALNOM KARTICOM Kupovina on-line moguća u 400 prodavnica

SrbijaVesti

21.5.2020 11:52 Autor: Marija Jovanović 0

PORAST BROJA INTERNET PLAĆANJA NACIONALNOM KARTICOM Kupovina on-line moguća u 400 prodavnica PORAST BROJA INTERNET PLAĆANJA NACIONALNOM KARTICOM Kupovina on-line moguća u 400 prodavnica
Broj trgovaca na internetu koji prihvataju plaćanje domaćom nacionalnom karticom neprekidno se uvećava pa je Dina karticom sada moguće plaćati u više od 400... PORAST BROJA INTERNET PLAĆANJA NACIONALNOM KARTICOM Kupovina on-line moguća u 400 prodavnica

Broj trgovaca na internetu koji prihvataju plaćanje domaćom nacionalnom karticom neprekidno se uvećava pa je Dina karticom sada moguće plaćati u više od 400 domaćih internet prodavnica, objavila je Narodna banaka Srbije (NBS).

S obzirom na značaj razvoja on-line trgovine, posebno u okolnostima kroz koje je usled pandemije korona virusa prošla i Srbija, nacionalnom Dina karticom sada je moguće platiti u više od 400 domaćih internet prodavnica, a broj trgovaca na internetu koji prihvataju plaćanje domaćom karticom neprekidno se uvećava„, poručuju iz NBS.

Svi korisnici nacionalne Dina kartice, bez obzira na to koja banka im je izdala karticu, mogu obavljati on-line plaćanja na navedenim mestima.

Nacionalnom karticom moguće je platiti različite usluge i raznovrsnu robu – knjige, odeću, obuću, autobuske karte, sportsku opremu, hranu, kozmetiku i igračke, kao i avio-karte kod domaćeg avio-prevoznika Air Serbia.

Iz NBS podsećaju i na to da je Dina karticom moguće plaćati i na internet prezentacijama državnih agencija, institucija i javnih preduzeća, poput Agencije za privredne registre (APR) i portala eUprava.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...