POVOLJNI KREDITI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA Siniša Mali i Marko Čadež razgovarali sa izvršnim direktorom DFC Bolerom

IzdvajamoSrbijaSvetVesti

5.9.2020 11:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

POVOLJNI KREDITI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA Siniša Mali i Marko Čadež razgovarali sa izvršnim direktorom DFC Bolerom POVOLJNI KREDITI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA Siniša Mali i Marko Čadež razgovarali sa izvršnim direktorom DFC Bolerom
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predsednik PKS Marko Čadež razgovarali su u Vašingtonu sa Adamom Bolerom, izvrsnim direktorom americke Razvojne finansijske korporacije (DFC).... POVOLJNI KREDITI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA Siniša Mali i Marko Čadež razgovarali sa izvršnim direktorom DFC Bolerom

Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predsednik PKS Marko Čadež razgovarali su u Vašingtonu sa Adamom Bolerom, izvrsnim direktorom americke Razvojne finansijske korporacije (DFC).

Foto: Tanjug/Instagram/ Siniša Mali

Delegacija Srbije je, u razgovorima u Vašingtonu, dogovorila da DFC otvori svoju kancelariju u Beogradu, koja će biti jedina takva u regionu, što je važno s obzirom da dovode još veći broj investitora, daju kredibilnost procesa ekonomskog razvoja zemlje, pomaže kreditnom rejtingu, dovode nove investitore.

„Ta agencija se obavezala da će obezebditi jeftine kredite za podršku malih i srednjih preduzeća“, objasnio je ranije za Tanjug ministar Siniša Mali.

Foto: Tanjug/Instagram/ Siniša Mali

Reč je o organizaciji koja ima budžet od više od 60 milijardi evra i formirao ju je lično predsednik SAD.

  • Sara

    10.2.2021 #1 Author

    Treba pomoci svakako mala i srednja preduzeća

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...