Imunizacija jedini izlaz iz ekonomske krize u kojoj se svet našao zbog pandemije

U turističkim agencijama moguća prijava za vakcinaciju prilikom kupovine aranžmana

BiznisSrbijaTurizamVesti

17.4.2021 10:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

U turističkim agencijama moguća prijava za vakcinaciju prilikom kupovine aranžmana U turističkim agencijama moguća prijava za vakcinaciju prilikom kupovine aranžmana
Građani Srbije koji nameravaju da putuju, mogu prilikom ugovaranja aranžmana u svim turističkim agencijama da se prijave za vakcinaciju. Novi način iskazivanja interesovanja za... U turističkim agencijama moguća prijava za vakcinaciju prilikom kupovine aranžmana

Građani Srbije koji nameravaju da putuju, mogu prilikom ugovaranja aranžmana u svim turističkim agencijama da se prijave za vakcinaciju.

Novi način iskazivanja interesovanja za vakcinaciju iniciralo je Ministarstvo za turizam, trgovinu i telekomunikacije.

Kako je na predstavljanju ove nove usluge u agenciji Big Blue rekla resorna ministarka Tatjana Matić, proširivanje mogućnosti za prijavu je u duhu politike naše države, premijerke i predsednika države koji shvataju da je vakcinacija jedini izlaz iz ogromne ekonomske krize u kojoj se svet našao zbog pandemije.

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i e-Upravu Mihailo Jovanović je naveo da je u saradnji sa Ministarstvom turizma i telekomunikacija i svim turističkim agencijama u Srbiji napravljeno softversko rešenje putem koga građani u agencijama mogu da se prijave za vakcinisanje.

  • Tina

    17.4.2021 #1 Author

    Uskoro ce i po kaficama poceti vakcinisanje. Dodjes, popijes kafu i vakcinises se, usput 😷, 🤔, 😇

    Odgovori

  • Mega Tzar

    27.4.2021 #2 Author

    Polako ulazimo u ropstvo. Kao nekad pred klanje od ustaškog noža, narod bez glasa.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...