PRODAJU SE DRŽAVNE NEKRETNINE Kuća od 2,5 miliona evra u Beogradu najskuplja

NekretnineNovacSrbijaVesti

28.12.2020 10:54 Autor: Julijana Vincan 2

PRODAJU SE DRŽAVNE NEKRETNINE Kuća od 2,5 miliona evra u Beogradu najskuplja PRODAJU SE DRŽAVNE NEKRETNINE Kuća od 2,5 miliona evra u Beogradu najskuplja
Republička direkcija za imovinu (RDI) ponudila je na prodaju 31 državnu nekretninu, a najviša početna cena od 2,5 miliona evra je za objekat od... PRODAJU SE DRŽAVNE NEKRETNINE Kuća od 2,5 miliona evra u Beogradu najskuplja

Republička direkcija za imovinu (RDI) ponudila je na prodaju 31 državnu nekretninu, a najviša početna cena od 2,5 miliona evra je za objekat od 372 kvadratna metra na beogradskoj opštini Savski venac.

Za kompleks nepokretnosti u Ralji cena je 995.000 evra, dok je zgrada poslovnih usluga u Požarevcu ponuđena za 225.000 evra.

U Pirotu su ponuđene šleper hala za 141.000 evra, zgrada tehničkih usluga za 167.000 evra i remontna hala za 174.000 evra.

Najniža početna cena je za državnu nekretninu – porodičnu stambenu zgradu u Bajmoku i ona iznosi 1.900 evra.

Građevina, kredit, ulaganje
Foto: Pixabay.com

Državne nekretnine koje se prodaju nalaze se i na teritorijama opština Preševo, Sokobanja, Gornji Milanovac, Ražanj, Negotin, Arilje, Paraćin, Loznica, Kikinda, Apatin, Bečej, Smederevska Palanka, kao i gradovima Niš, Kruševac, Zrenjanin i Kragujevac.

Nekretnine se prodaju prikupljanjem pisanih ponuda koje se mogu dostaviti do 11. januara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...