Dvospratni objekat u Beogradu procenjen je na 18,2 miliona dinara

Prodata imovina EI 7. oktobar, objavljena ponuda za zgradu u Bulevaru Vojvode Mišića

NovacSrbijaStečajVesti

10.12.2021 09:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Prodata imovina EI 7. oktobar, objavljena ponuda za zgradu u Bulevaru Vojvode Mišića Prodata imovina EI 7. oktobar, objavljena ponuda za zgradu u Bulevaru Vojvode Mišića
Beogradski Habitat Line je za 23 miliona dinara kupio više nekretnina u Nišu i opremu koja se prodavala kroz stečaj preduzeća EI 7. oktobar,... Prodata imovina EI 7. oktobar, objavljena ponuda za zgradu u Bulevaru Vojvode Mišića

Beogradski Habitat Line je za 23 miliona dinara kupio više nekretnina u Nišu i opremu koja se prodavala kroz stečaj preduzeća EI 7. oktobar, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Habitat Line je time stekao vlasništvo nad 1,7 hiljada kvadratnih metara na više etaža zgrade u niškoj katastarskoj opštini Ćele Kula, zgradu od 213 m2 na istoj teritoriji, kao i mašine i opremu.

Imovina firme EI 7. oktobar u stečaju ponuđena je za 18,8 miliona dinara, a do prodajne cene došlo se kroz javno nadmetanje.

HABITAT LINE DOO

Svetozara Ivačkovića 2, 11000 BEOGRAD-RAKOVICA, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
139.394,22 (2020)
Broj zaposlenih:
3 (2020)

Od novih prodaja, Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je ponudu za poslovnu zgradu kompanije BASK Prestige, koja se nalazi u beogradskom Bulevaru Vojvode Mišića.

Zgrada je procenjena je na 18,2 miliona dinara i ima dve etaže, a inače nije još uvek uknjižena. Prodaje se javnim prikupljanjem ponuda, a rok za njihovo dostavljanje je 10. januar. Bask Prestige je u stečaju od 2012. godina, a njegova osnovna delatnost je hotelijerstvo.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...