Zgrade u kojima je radila fabrika u Kragujevcu našle kupca

Prodata nepokretna imovina Zastava kamiona

NekretnineNovacSrbijaVesti

9.6.2021 19:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Prodata nepokretna imovina Zastava kamiona Prodata nepokretna imovina Zastava kamiona
Nepokretna imovina Zastava kamiona u stečaju, podeljena u četiri celine, prodata je za ukupno 227 miliona dinara beogradskim firmama, objavila je Agencija za licenciranje... Prodata nepokretna imovina Zastava kamiona

Nepokretna imovina Zastava kamiona u stečaju, podeljena u četiri celine, prodata je za ukupno 227 miliona dinara beogradskim firmama, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Sve imovinske celine prodate su po početnim cenama, a najvredniju za 207,6 miliona dinara kupio je CPS. Za taj iznos beogradski CPS postaje vlasnik sedam zgrada metaloprerađivačke industrije čija je ukupna površina preko 26.000 kvadratnih metara. Druga firma, SMA Servis, dve imovinske celine u kojima su zgrada industrije i trpezarija kupila je za ukupno 11,2 miliona dinara. Solaris Alfa SNM je nekretnine iz četvrte celine u kojoj su tri zgrade metaloprerađivačke industrije platila 8,2 miliona dinara.

Ovo je bila prva prodaja imovine Zastava kamiona od stečaja uvedenog 2019. godine a kupaca nije bilo za pokretnu imovinu.

  • ZORICA.S

    9.6.2021 #1 Author

    Planski naprave da firma udje u stecaj i prodaju,tuzna slika Srbije!!!!

    Odgovori

  • MARKO7

    2.6.2022 #2 Author

    Bas mi je krivo sto je nazalost prodata cela imovina kompanije Zastava….

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...