PRVA OSOBA NA SVETU PRIMILA I DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE Britanka se oporavlja kod kuće i dobro se oseća

LifestyleSvetVestiZdravlje

30.12.2020 08:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PRVA OSOBA NA SVETU PRIMILA I DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE Britanka se oporavlja kod kuće i dobro se oseća PRVA OSOBA NA SVETU PRIMILA I DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE Britanka se oporavlja kod kuće i dobro se oseća
Prva osoba na svetu koja je primila Pfizer/BioNTech vakcinu protiv korona virusa Britanka Margaret Kinan primila je drugu dozu, preneo je BBC. Bolnica u... PRVA OSOBA NA SVETU PRIMILA I DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE Britanka se oporavlja kod kuće i dobro se oseća

Prva osoba na svetu koja je primila Pfizer/BioNTech vakcinu protiv korona virusa Britanka Margaret Kinan primila je drugu dozu, preneo je BBC.

Bolnica u Koventriju je potvrdila da je Kinanova dobila drugu dozu, 21 dan nakon prve.

Foto: Tanjug/AP

Profesor Endi Hardi iz Univerziteta u Koventriju je rekao da je ceo tim oduševljen što je „Margaret bezbedno primila drugu dozu vakcine“.

„Ona je postala prva osoba na svetu koja je dobila Pfizer vakcinu nakon što je klinički odobrena. Naš medicinski tim je sve vreme bio u kontaktu sa njom i njenom porodicom i raduje nas što se ona dobro oporavlja kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice“, rekao je profesor Hardi.

Drugi pacijent koji je primio vakcinu nije još primio drugu dozu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...