Potvrđene kadrovske promene u Ministarstvu finansija

Radujko novi direktor Uprave carina

SrbijaVesti

5.2.2021 08:36 Autor: Gordana Bulatović 0

Radujko novi direktor Uprave carina Radujko novi direktor Uprave carina
Branko Radujko novi je direktor Uprave carina Ministarstva finansija, potvrđeno je portalu Biznis.rs u Vladi Republike Srbije. Ova odluka će stupiti na snagu nakon... Radujko novi direktor Uprave carina

Branko Radujko novi je direktor Uprave carina Ministarstva finansija, potvrđeno je portalu Biznis.rs u Vladi Republike Srbije.

Ova odluka će stupiti na snagu nakon objavljivanja u Službenom glasniku RS.

Radujko je široj javnosti poznat kao dugogodišnji direktor Telekoma Srbije. Na ovoj poziciji bio je od 2008. do 2012. godine. Prethodno je radio i kao savetnik predsednika Vlade Zorana Đinđića i šef kabineta premijera Zorana Živkovića. Dve godine, pre stupanja na funkciju generalnog direktora Telekoma Srbije, bio je i generalni sekretar predsednika Republike Borisa Tadića.

Radujko je diplomirani pravnik i master ekonomije. U Upravu carine dolazi iz NIS gde je, na raznim funkcijama proveo prethodnih nekoliko godina. Aktuelna funkcija sa koje dolazi na mesto direktora Uprave carina je direktor maloprodaje NIS.

U Upravi carina će zameniti Miloša Tomića koji je posao direktora ove uprave Ministarstva finansija vodio od 2013. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...