RAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA Povećanje od 10 odsto u odnosu na septembar prošle godine

BiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

6.10.2020 15:53 Autor: Ljiljana Begović 2

RAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA Povećanje od 10 odsto u odnosu na septembar prošle godine RAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA Povećanje od 10 odsto u odnosu na septembar prošle godine
Broj građevinskih dozvola izdatih u septembru veći je za 10,1 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, pokazuju podaci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i... RAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA Povećanje od 10 odsto u odnosu na septembar prošle godine

Broj građevinskih dozvola izdatih u septembru veći je za 10,1 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, pokazuju podaci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U septembru su izdate 2.483 građevinske dozvole. To znači da je izdato 246 dozvola više nego u istom mesecu 2019. godine. Tada je izdato 2.237 dozvola.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

U prvih devet meseci 2020. ukupan broj izdatih građevinskih dozvola je na približno istom nivou kao u istom periodu prošle godine, saopštilo je ministarstvo.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...