IPARD projekti će dobiti 4,1 milion dinara

Razvojni fond Vojvodine odobrio 16 kreditnih zahteva za poljoprivrednike, preduzetnike i pravna lica

PreduzetnikSrbijaVesti

15.11.2021 11:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Razvojni fond Vojvodine odobrio 16 kreditnih zahteva za poljoprivrednike, preduzetnike i pravna lica Razvojni fond Vojvodine odobrio 16 kreditnih zahteva za poljoprivrednike, preduzetnike i pravna lica
Razvojni fond Vojvodine odobrio je 16 kreditnih zahteva u ukupnom iznosu od 36,4 miliona dinara, objavljeno je na njegovoj zvaničnoj fonda. Od toga je... Razvojni fond Vojvodine odobrio 16 kreditnih zahteva za poljoprivrednike, preduzetnike i pravna lica

Razvojni fond Vojvodine odobrio je 16 kreditnih zahteva u ukupnom iznosu od 36,4 miliona dinara, objavljeno je na njegovoj zvaničnoj fonda.

Od toga je individualnim poljoprivrednim gazdinstvima odobreno 14 kredita sa ukupno 30,2 miliona dinara.

Za kupovinu poljoprivrednog zemljišta odobreno je tri kredita u ukupnom iznosu od tri miliona dinara, a za nabavku poljoprivredne mehanizacije 10 kredita u ukupnom iznosu od 23 miliona dinara.

Razvojni fond je za IPARD projekte odobrio kredit u iznosu od 4,1 milion dinara.

Pravnim licima i preduzetnicima je odobreno dva kredita u ukupnom iznosu od 6,2 miliona dinara, od čega je pet miliona za turizam, a 1,2 miliona za trajna obrtna sredstva.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...