KAO U STARA VREMENA Poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore drumskim prevozom

RegionVesti

10.4.2020 13:37 Autor: Ljiljana Begović 1

KAO U STARA VREMENA Poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore drumskim prevozom KAO U STARA VREMENA Poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore drumskim prevozom
Poštanski saobraćaj između Crne Gore i Srbije ponovo je uspostavljen a zbog suspendovanog vazdušnog saobraćaja ići će drumskim prevozom, saopštila je Ambasada Srbije u... KAO U STARA VREMENA Poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore drumskim prevozom

Poštanski saobraćaj između Crne Gore i Srbije ponovo je uspostavljen a zbog suspendovanog vazdušnog saobraćaja ići će drumskim prevozom, saopštila je Ambasada Srbije u Podgorici.

Pošte Srbije i Crne Gore, ali i iz celog regiona, dobile su neophodnu saglasnost nadležnih institucija, navodi se u saopštenju. Ranije je međunarodna razmena pošte i pošiljki vršena isključivo avionskim prevozom. Međutim, kako je sada zbog prekida međunarodnog vazdušnog saobraćaja ta mogućnost isključena, po okončanju svih postupaka poštanska razmena će se vršiti drumskim prevozom.

„Ambasada Srbije je bila u stalnom kontaktu sa Poštama Srbije i Crne Gore kojima ovim putem čestita brzo i efikasno prevazilaženje ovog za građane važnog problema“, navodi Ambasada Srbije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...