direktna davanja preduzećima

Rok za podnošenje poreske prijave za junsku pomoć ističe danas

PoreziPreduzetnikSrbijaVesti

31.5.2021 12:15 Autor: Miljan Paunović 0

Rok za podnošenje poreske prijave za junsku pomoć ističe danas Rok za podnošenje poreske prijave za junsku pomoć ističe danas
Firmama danas ističe rok za podnošenje poreske prijave o obračunatim porezima za april i posebne izjave o prihvatanju isplate državne pomoći u junu, zbog... Rok za podnošenje poreske prijave za junsku pomoć ističe danas

Firmama danas ističe rok za podnošenje poreske prijave o obračunatim porezima za april i posebne izjave o prihvatanju isplate državne pomoći u junu, zbog posledica Covid-19, piše Tanjug.

Iz Poreske uprave podsećaju da firme koje ne popune posebnu prijavu na portalu Poreske uprave neće moći da dobiju pomoć, iako su podnele pojedinačnu poresku prijavu o obračunatim porezima i doprinosima.

Firmama koje ne dostavljaju ove prijave, odnosno nemaju zaposlene i nisu preduzetnici, odnosno preduzetnici poljoprivrednici, direktna davanja se isplaćuju bez davanja izjave o prihvatanju isplate, navode iz Poreske uprave.

Poreski obveznici više informacija mogu da pronađu na sajtu Poreske uprave, a mogu se obratiti i kontakt centru na brojeve telefona 0700-700 007 i 011-33 10 111. Istovremeno mogu se informisati i na šalterima Vaš poreznik u 37 filijala širom Srbije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...