RYANAIR OBUSTAVLJA LETOVE NA ČETIRI OD PET IRSKIH AERODROMA Ircima naloženo da ne kreću na putovanja pre 1. decembra

BiznisFirme u fokusuSvetTurizamU fokusuVesti

29.10.2020 10:06 Autor: Marija Jovanović 0

RYANAIR OBUSTAVLJA LETOVE NA ČETIRI OD PET IRSKIH AERODROMA Ircima naloženo da ne kreću na putovanja pre 1. decembra RYANAIR OBUSTAVLJA LETOVE NA ČETIRI OD PET IRSKIH AERODROMA Ircima naloženo da ne kreću na putovanja pre 1. decembra
Avioprevoznik Ryanair obustaviće na četiri nedelje svoje operacije na četiri od pet irskih aerodroma zbog vanrednih mera proglašenih u Irskoj, koje su među najrestriktivnijim... RYANAIR OBUSTAVLJA LETOVE NA ČETIRI OD PET IRSKIH AERODROMA Ircima naloženo da ne kreću na putovanja pre 1. decembra

Avioprevoznik Ryanair obustaviće na četiri nedelje svoje operacije na četiri od pet irskih aerodroma zbog vanrednih mera proglašenih u Irskoj, koje su među najrestriktivnijim u Evropi, saopšteno je iz sedišta te kompanije.

Ircima je naloženo da ne kreću na putovanja duža od pet kilometara od svojih kuća, najmanje do 1. decembra, osim ukoliko nije u pitanju putovanje zbog neodložnih potreba, prenosi Reuters.

„Kao rezultat stalnog lošeg upravljanja irske vlade i potpunog kolapsa potražnje u komercijalnom putničkom saobraćaju, prinuđeni smo nažalost, na dodatne restrikcije na našim, irskim aerodromima“, navodi se u saopštenju Ryanair. Svoje letove kompanija planira da obnovi uoči Božića.

Irska aviokompanija, koja je i najveći evropski niskobudžetni avioprevoznik, ranije ovog meseca smanjila je planirani zimski saobraćaj na 40 odsto kapaciteta, u odnosu na ranije najavljenu prognozu od 60 odsto.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...