Više od 20 proizvođača predstaviće se u hotelu Hajat

Sajam ruske hrane i pića od 29. juna u Beogradu

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

14.6.2021 10:41 Autor: Miljan Paunović 2

Sajam ruske hrane i pića od 29. juna u Beogradu Sajam ruske hrane i pića od 29. juna u Beogradu
Poslovna misija ruskih kompanija izvoznika poljoprivrednih proizvoda u Srbiju biće biti održana od 29. juna do 1. jula 2021. godine, u hotelu Hajat Ridžensi... Sajam ruske hrane i pića od 29. juna u Beogradu

Poslovna misija ruskih kompanija izvoznika poljoprivrednih proizvoda u Srbiju biće biti održana od 29. juna do 1. jula 2021. godine, u hotelu Hajat Ridžensi (Hyatt Regency) u Beogradu, objavljeno je na sajtu Trgovinsko-industrijske komore Ruske federacije.

U okviru Poslovne misije održaće se sajam, na kome će više od 20 ruskih kompanija proizvođača konditorskih, mesnih, mlečnih proizvoda, pića, kao i proizvoda od ulja, žitarica i drugih poljoprivrednih industrija predstaviti svoje proizvode.

U toku sajma održaće se „Business-to-business“ sastanci, gastronomske radionice sa degustacijom i prezentacijom proizvoda od vodećih ruskih kuvara.

Ceremoniji otvaranja prisustvovaće ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, zamenik ministra poljoprivrede Ruske Federacije Sergej Levin (Sergey Levin) i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

U okviru Poslovne misije održaće se plenarna sesija „Rusija – Srbija: perspektive razvoja uzajamne trgovine poljoprivrednim proizvodima“ uz učešće Sergeja Levina, državnog sekretara Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Bogdana Igića, rukovodioca Federalnog centra „Agroeksport“ Dmitrija Krasnova (Dmitry Krasnov), predstavnika ruskih industrijskih sindikata i udruženja.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...