firme u Srbiji nelikvidne između pet i 6.585 dana

Šest pravnih lica blokirano za iznose veće od tri milijarde dinara

NovacPoslovanjeSrbijaVesti

8.12.2021 12:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Šest pravnih lica blokirano za iznose veće od tri milijarde dinara Šest pravnih lica blokirano za iznose veće od tri milijarde dinara
Narodna banka Srbije objavila je listu pravnih lica sa najvećim iznosom blokade računa u čijem vrhu je šest kompanija sa sumama duga većim od... Šest pravnih lica blokirano za iznose veće od tri milijarde dinara

Narodna banka Srbije objavila je listu pravnih lica sa najvećim iznosom blokade računa u čijem vrhu je šest kompanija sa sumama duga većim od tri milijarde dinara.

Na osnovu preseka od 30. novembra lider po iznosu blokade je Ladinvest koji je blokiran za 3,68 milijardi dinara, a blokade veće od tri milijarde bez kamata imaju i FRA AD Čačak, Kilton, novosadska Agencija za krizni menadžment, Energa Gas and Power iz Beograda i Finam Skin.

Firme koje su blokirane za iznose između dve i tri milijarde su Industrija vode Aqua com, Luka Beograd i Magma prom.

U zoni blokada računa između milijardu i dve dinara je 14 kompanija. Za kompanije sa ove liste objavljen je i broj dana nelikvidnosti koji iznosi od pet do 6.585 dana.

LADINVEST DOO BEOGRAD

KRALJA PETRA 44, 11000 Beograd (Stari Grad), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
70.998,35 (2020)
Broj zaposlenih:
0 (2020)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...