ZNAK ZAHVALNOSTI ZA BESPLATNE VAKCINE

Specijalan popust za Srbe u hotelima u Ohridu i Strugi

BiznisRegionSrbijaTurizamVesti

19.4.2021 09:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Specijalan popust za Srbe u hotelima u Ohridu i Strugi Specijalan popust za Srbe u hotelima u Ohridu i Strugi
Hoteli u Ohridu i Strugi od maja do oktobra ponudiće jeftinije rezervacije za turiste iz Srbije do 20 odsto, u zavisnosti od dužine boravka,... Specijalan popust za Srbe u hotelima u Ohridu i Strugi

Hoteli u Ohridu i Strugi od maja do oktobra ponudiće jeftinije rezervacije za turiste iz Srbije do 20 odsto, u zavisnosti od dužine boravka, najavljeno je iz Udruženja hotelijera Severne Makedonije (HOTAM).

Cilj hotelijera u Severnoj Makedoniji jeste da spske turiste podstaknu da letnji odmor provedu na Ohridskom jezeru ili da po povratku s letovanja u Grčkoj ostanu još nekoliko dana, a ne samo da prenoće, prenela je televizija Alsat.

Polupansion u hotelu sa četiri zvezdice koštaće oko 25 evra, rekao je predsednik HOTAM Krste Blažeski.

Ideju o smanjenju cena do sada je prihvatilo više od 90 odsto hotela, rekao je Blažeski i dodao da će te posebne pakete u ponudi imati i agencije iz Severne Makedonije i Srbije.

„Očekujemo veću cirkulaciju gostiju ove sezone“, najavio je Blažeski.

Hotelijeri kažu da ovom inicijativom žele da podrže preporuku Vlade o pogodnostima za građane Srbije u znak zahvalnosti za besplatne vakcine koje su poslali Severnoj Makedoniji.

  • kad se dobro u nama ne stidi

    19.4.2021 #1 Author

    da ti suza krene na oči .. kakva smo bili nekada velika država i solidarna i iskreno bratska. maakra sa makedoncima i crnogorcima. hvala našoj braći Makedoncima jer se vidi da smo nekada bili u istoj državi i znali šta je iskreno bratstvo jedinstvo, a to se sada moderno kaže empatija.Pišite i o braći Crnogorcima, bila sam u Podgorici i njihove rent a car agencije, cars4rent, daju specijalan popust od 30% za goste iz Srbije.Sve dobre postupke i ljudske postupek treba istaći ovde a ne samo jedan. Hvala

    Odgovori

  • Dragica

    21.4.2021 #2 Author

    Dobar predlog za letovanje

    Odgovori

  • N.N.

    21.4.2021 #3 Author

    Lepo 😊

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...