Kineski turistički magazin Witrip preporučuje putnicima našu zemlju

Srbija jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija

BiznisSrbijaTurizamVesti

14.4.2021 09:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Srbija jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija Srbija jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija
Srbija je prema oceni kineskog turističkog magazina Witrip jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija, saopštila je Turistička organizacija Srbije. Priznanje po kome se naša zemlja... Srbija jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija

Srbija je prema oceni kineskog turističkog magazina Witrip jedna od najpopularnijih prekomorskih destinacija, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Priznanje po kome se naša zemlja preporučuje putnicima koje interesuju sadržaji iz kulture, kao i uživanje u životu, dodeljeno je ove nedelje na zvaničnoj ceremoniji u Kini pred nekoliko stotina učesnika iz sveta turizma. Srbija se na taj način našla u društvu Tajlanda, Fidžija, Tahitija, Filipina, Turske, Malezije, Japana…

Sve te destinacije, prema oceni ovog prestižnog magazina, potvrđuju geslo Vitripa da putovanja čine svet drugačijim.

Ovakva priznanja nagoveštaj su da će Srbija, po završetku krize izazvane virusom Covid-19, ponovo moći da računa na veliko interesovanje turista iz Kine.

Srbija je i pre pojave korona virusa bila među 10 najtraženijih destinacija kod turista sa ovog, za Srbiju, izuzetno značajnog emitivnog tržišta.

To se, između ostalog, pokazalo i u broju kineskih turista koji su pre pandemije bili prvi po broju dolazaka, navedeno je u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...