SRBIJA SE OTVARA ZA VAZDUŠNI SAOBRAĆAJ Od 1. maja mogući letovi sa domaćih aerodroma

SrbijaVesti

27.4.2020 10:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SRBIJA SE OTVARA ZA VAZDUŠNI SAOBRAĆAJ Od 1. maja mogući letovi sa domaćih aerodroma SRBIJA SE OTVARA ZA VAZDUŠNI SAOBRAĆAJ Od 1. maja mogući letovi sa domaćih aerodroma
Od 1. maja ove godine, u zavisnosti od epidemiološke situacije, Vlada Srbije može doneti odluku o ublažavanju mera, odnosno dozvoliti obavljanje delatnosti prevoza putnika... SRBIJA SE OTVARA ZA VAZDUŠNI SAOBRAĆAJ Od 1. maja mogući letovi sa domaćih aerodroma

Od 1. maja ove godine, u zavisnosti od epidemiološke situacije, Vlada Srbije može doneti odluku o ublažavanju mera, odnosno dozvoliti obavljanje delatnosti prevoza putnika u međunarodnom vazdušnom saobraćaju sa aerodroma u Srbiji.

Uslov je da budu primenjene sve preventivne mere koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti Covid-19, navodi se u izmenjenoj uredbi objavljenoj u Službenom glasniku.

Kako se precizira, mere kojima se osigurava bezbednost zaposlenih i bezbednost korisnika usluga podrazumevaju obaveznu dezinfekciju svih aerodromskih prostorija, opreme, mobilijara, dezinfekciju transportnih sredstava, obaveznu upotreba zaštitnih sredstava, odnosno maski i rukavica, obavezno merenje temperature svim putnicima na svim letovima, kako dolaznim tako i odlaznim.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...