Najpreciznija analiza poslovanja uspešnih srpskih kompanija u različitim oblastima

Ko su šampioni domaćeg biznisa?

Bolji posaoSrbija

8.11.2021 15:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Ko su šampioni domaćeg biznisa? Ko su šampioni domaćeg biznisa?
Biznis.rs već od drugog, novembarskog broja magazina počinje sa posebnim edicijama u kojima će predstavljati liste najuspešnijih kompanija u različitim sektorima. Krenućemo sa 99... Ko su šampioni domaćeg biznisa?

Biznis.rs već od drugog, novembarskog broja magazina počinje sa posebnim edicijama u kojima će predstavljati liste najuspešnijih kompanija u različitim sektorima. Krenućemo sa 99 najuspešnijih srednjih preduzeća u Srbiji, a nastavljamo sa najboljima u ženskom preduzetništvu, IT industriji, finansijskom sektoru…

Koristeći podatke kojima raspolaže CompanyWall analiziraćemo i klasifikovati dostupne podatke o poslovanju, kako bismo napravili rang liste preduzeća koja zaslužuju pažnju šire javnosti i dodelili im zaslužena priznanja.

Svakog meseca predstavljaćemo vam najuspešnije u svojoj branši, uz priče o njihovom poslovanju, od ideje preko osnivanja, razvoja i uspona do trenutnih pozicija.

Ugledni ekonomski eksperti i analitičari davaće svoje ocene i mišljenja o najboljima, uz prognoze o pravcima u kojima bi dalje mogle da se kreću kompanije, ali i čitavi sektori koje budemo analizirali.

Na ovaj način Biznis.rs želi da doprinese i unapređenju poslovnog ambijenta u Srbiji, predstavljanjem primera dobre prakse i najuspešnijih privrednika koji mogu da posluže kao model svima koji su već u poslu ili tek nameravaju da pokrenu svoj biznis.

  • Vockica

    25.1.2022 #1 Author

    Korisne informacije, odlična ideja.Sve pohvale za biznis.rs

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...