dobitak u "pet do 12"

Sreća mu nije okrenula leđa

LifestyleVestiZanimljivosti

2.7.2021 17:45 Autor: Miljan Paunović 2

Sreća mu nije okrenula leđa Sreća mu nije okrenula leđa
Jedan američki pasionirani igrač lutrije osvojio je 200.000 dolara, i to ne bi bilo čudno da nije pobednički tiket kupio samo pet minuta pre... Sreća mu nije okrenula leđa

Jedan američki pasionirani igrač lutrije osvojio je 200.000 dolara, i to ne bi bilo čudno da nije pobednički tiket kupio samo pet minuta pre početka izvlačenja.

Srećni dobitnik iz Midlansa u Južnoj Karolini rekao je organizatorima lutrije da je otišao prvo u prodavnicu prehrambenih proizvoda, da bi kupio tiket, ali da je šalter bio zatvoren. U roku od pet minuta on je odjurio u drugi market i kupio kartu za izvlačenje 21. juna, nekoliko minuta pre isteka vremena.

Igrač je rekao da je sledećeg dana proveravao dobitne brojeve dok je bio na poslu i otkrio da je pogodio svih pet brojeva: 4-10-27-32-33.

On je takođe platio još jedna dolar za funkciju Pover-Up, te je tako uvećao nagradu od 100.000 na konačnih 200.000 dolara.

Na kraju, kratko je rekao da se čuda dešavaju, piše UPI.

Tagovi
LIFESTYLE SAD
  • Anna

    3.7.2021 #1 Author

    Fantastično! Pravi srećković

    Odgovori

  • Tina

    3.7.2021 #2 Author

    Dobro je da je otisao do drugog kioska, kad je vec planirao da uplati tiket. Mozda treba izvuci pouku iz toga

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...