VEST NADE Italijan star 101 godinu izlečen od korona virusa

LifestyleSvetZdravlje

26.3.2020 17:34 Autor: Julijana Vincan 1

VEST NADE Italijan star 101 godinu izlečen od korona virusa VEST NADE Italijan star 101 godinu izlečen od korona virusa
Jedan od najstarijih pacijenata, muškarac star 101 godinu iz italijanskog grada Rimini, oporavio se od virusa Covid-19, objavili su italijanski mediji. Ovo je lepa... VEST NADE Italijan star 101 godinu izlečen od korona virusa

Jedan od najstarijih pacijenata, muškarac star 101 godinu iz italijanskog grada Rimini, oporavio se od virusa Covid-19, objavili su italijanski mediji. Ovo je lepa vest koja pruža tračak nade nakon niza izveštaja o visokoj stopi smrtnosti od korona virusa među starijom populacijom.

Zamenica gradonačelnika Riminija Gloria Lisi prva je saopštila informaciju o oporavku starijeg Italijana rekavši da je „gospodin P. uspeo“ i dodala da je otpušten iz bolnice u Riminiju i da je „otišao svojoj porodici“.

U Italiji, gde je od korona virusa zaraženo više od 60.000 ljudi, očekuje se da će ova sedmica biti ključna za rezultate strogih mera koje je preduzela italijanska vlada.

PROČITAJTE JOŠ:

  • DASHA

    28.11.2023 #1 Author

    Ako je stigao do te cifre sigurno se moze pohvaliti dobrim imunim sistemom, pa je zato pravo cudo da ga je korona uopste i zakacila.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...