SVETSKI EKONOMSKI FORUM PRVI PUT U SINGAPURU Fokus predstojećeg samita gorući problemi nastali tokom pandemije

ManifestacijeSvetU fokusuVesti

8.12.2020 19:30 Autor: Julijana Vincan 0

SVETSKI EKONOMSKI FORUM PRVI PUT U SINGAPURU Fokus predstojećeg samita gorući problemi nastali tokom pandemije SVETSKI EKONOMSKI FORUM PRVI PUT U SINGAPURU Fokus predstojećeg samita gorući problemi nastali tokom pandemije
Iako se Samit u Davosu, odnosno, Svetski ekonomski forum (WEF), svake godine u januaru održava u Švajcarskoj, zbog Covida-19, od 13. do 16. maja... SVETSKI EKONOMSKI FORUM PRVI PUT U SINGAPURU Fokus predstojećeg samita gorući problemi nastali tokom pandemije

Iako se Samit u Davosu, odnosno, Svetski ekonomski forum (WEF), svake godine u januaru održava u Švajcarskoj, zbog Covida-19, od 13. do 16. maja 2021. godine održaće se u Singapuru.

Kako je najavljeno, godišnji posebni sastanak u Singapuru biće „prva globalna aktivnost lidera“ u vezi sa prevazilaženjem pandemije korona virusa.

Svetski ekonomski forum WEF
Foto: Unsplash

Navodi se i da će naknadno biti objavljeni detalji samita, koji će okupiti lidere i fokusirati se na pronalaženje rešenja za najhitnije probleme u svetu.

„Globalni samit lidera od ključne je važnosti za razumevanje mogućeg oporavka u vreme pandemije. Svetski ekonomski forum u Singapuru biće prilika da se predstavnici poslovnog sveta, vlasti i nevladinog sektora okupe prvi put licem u lice od početka pandemije“, izjavio je osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab (Klaus Schwab).

Svake godine na Samitu u Davosu okupi se oko 3.000 preduzetnika, političara, intelektualaca i predstavnika nevladinog sektora iz blizu 120 zemalja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...