Popuštanje mera protiv korona virusa

Ugostiteljski objekti rade do ponoći, trafike mogu bez prekida

BiznisSrbijaU fokusuVestiZdravlje

31.5.2021 15:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Ugostiteljski objekti rade do ponoći, trafike mogu bez prekida Ugostiteljski objekti rade do ponoći, trafike mogu bez prekida
Krizni štab je danas doneo odluku o dodatnom popuštanju mera, pa će tako ugostiteljski objekti moći da rade svaki dan do ponoći, kako na... Ugostiteljski objekti rade do ponoći, trafike mogu bez prekida

Krizni štab je danas doneo odluku o dodatnom popuštanju mera, pa će tako ugostiteljski objekti moći da rade svaki dan do ponoći, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Ova mera stupa na snagu od sutra, 1. juna,, prenela je novinarima ministarka i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Ona je navela da poslednje bioskopske projekcije mogu da počnu u 23 sata, te da do tog vremena mogu da rade i njihove blagajne. Trafike i kiosci moći će da rade 00-24 sata.

Takođe, kongresi, poslovni i naučni, u zatvorenom prostoru moći će da okupe maksimalno 200 osoba, dok je raniji maksimum bio 100 ljudi.

„Ukida se besplatan PCR za naše građane koji putuju u Nemačku“, rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je navela da će svi koji se prijave na portal eUprave do večeras u ponoć, i vakcinišu se u narednih sedam dana, ostvariti pravo na 3.000 dinara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...