UKINUTA OBAVEZNA IZOLACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ Normalizuju se uslovi za prelazak granice

RegionVesti

21.5.2020 11:47 Autor: Marija Jovanović 0

UKINUTA OBAVEZNA IZOLACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ Normalizuju se uslovi za prelazak granice UKINUTA OBAVEZNA IZOLACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ Normalizuju se uslovi za prelazak granice
U Republici Srpskoj od četvrtka je prestala da važi mera kućne izolacije u trajanju od 14 dana i to za sve građane koji uđu... UKINUTA OBAVEZNA IZOLACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ Normalizuju se uslovi za prelazak granice

U Republici Srpskoj od četvrtka je prestala da važi mera kućne izolacije u trajanju od 14 dana i to za sve građane koji uđu u ovaj entitet, odlučio je Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske.

Takođe, upućena je inicijativa Savetu ministara BiH da donese akte za ukidanje dodatnih uslova za ulazak stranaca u zemlju, uvedenih zbog pandemije korona virusa.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata u Republici Srpskoj testirano je 466 laboratorijskih uzoraka, a novi korona virus potvrđen je kod 14 osoba. Reč je o pet muškaraca i devet žena.

Do sada je, u Republici Srpskoj, ukupno potvrđeno 1.320 slučajeva, oporavilo se 658 ljudi, dok je od posledica Covid-19 preminulo 97 osoba.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...