U ponudi neobični aranžmani za Rusku federaciju

„Vakcina turizam“ ima sve više pobornika među Italijanima

BiznisEUTurizamVesti

1.4.2021 09:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

„Vakcina turizam“ ima sve više pobornika među Italijanima „Vakcina turizam“ ima sve više pobornika među Italijanima
Turističko putovanje u Moskvu, uz vakcinisanje protiv virusa Covid-19, ponuda je jedne turističke agencije iz Bolonje. Kako javlja italijansak novinska agencija Adnkonos na Pirinejskom... „Vakcina turizam“ ima sve više pobornika među Italijanima

Turističko putovanje u Moskvu, uz vakcinisanje protiv virusa Covid-19, ponuda je jedne turističke agencije iz Bolonje. Kako javlja italijansak novinska agencija Adnkonos na Pirinejskom ostrvu raste interes za ovaj vid “vakcina turizma”.

Ponuda ove, male turističke agencije iz regije Emilia – Romagna koja se, između ostalih, specijalizovala za organizaciju putovanja u Rusku federaciju, podrazumeva tronedeljni boravak u Moskvi, s obzirom da je taj period potreban za primanje dve doze ruske vakcine.

„Od kraja prošle godine, primili smo na desetine upita o mogućnosti vakcinacije u Rusiji. Nikada pre se nismo bavili medicinskim turizmom, iako je taj sektor vrlo jak”, rekao je direktor ove turističke agencije Pietro Di Febo, za novinsku agenciju Adnkronos.

Di Febo je naglasio i da je trenutno povoljno putovati u Rusku federaciju, s obzirom da su cene hotelskog smeštaja u ovoj zemlji pale.

Aranžman, u koji je uključen avionski prevoz, smeštaj, ali i primanje dve doze ruske vakcine, košta oko 2000 evra.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...