VELIKA BRITANIJA UVODI KARANTIN ZA TURISTE KOJI SE VRAĆAJU IZ GRČKE Putnici koji dolaze sa ovih sedam ostrva moraće u samoizolaciju

BiznisEUIzdvajamoSvetTurizamVesti

8.9.2020 08:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

VELIKA BRITANIJA UVODI KARANTIN ZA TURISTE KOJI SE VRAĆAJU IZ GRČKE  Putnici koji dolaze sa ovih sedam ostrva moraće u samoizolaciju VELIKA BRITANIJA UVODI KARANTIN ZA TURISTE KOJI SE VRAĆAJU IZ GRČKE  Putnici koji dolaze sa ovih sedam ostrva moraće u samoizolaciju
Sedam grčkih ostrva pridodato je na listu država iz kojih građani Engleske po povratku u zemlju moraju da idu u karantin, izjavio je britanski... VELIKA BRITANIJA UVODI KARANTIN ZA TURISTE KOJI SE VRAĆAJU IZ GRČKE  Putnici koji dolaze sa ovih sedam ostrva moraće u samoizolaciju

Sedam grčkih ostrva pridodato je na listu država iz kojih građani Engleske po povratku u zemlju moraju da idu u karantin, izjavio je britanski ministar saobraćaja Grant Šejps.

On je rekao u parlamentu da unapređen pristup podacima znači da on sada može da odlučuje o pravilima za svako ostrvo u zavisnosti od stope infekcije virusom Covid-19, preneo je Rojters.

Foto: Pexels.com

Tako će putnici koji dolaze sa Lezbosa, Tinosa, Serifosa, Mikonosa, Krita, Santorinija i Zakintosa od srede u 3.00 sata po Griničkom srednjem vremenu morati u karantin 14 dana po dolasku u Englesku, rekao je Šejps.

Foto; Pixabay.com, Krit

Prošle sedmice Vels je pridodao šest grčkih ostrva na listu, dok je Škotska uvela restriktivne mere za dolaske iz cele Grčke.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...