Čuveni fudbaler ovaj automobil vozio je tokom svoje poslednje sezone u Evropi

(VIDEO) Maradonin Porsche na aukciji

AutomobiliLifestyleLuksuzSvetVesti

4.3.2021 09:37 Autor: Marija Jovanović 3

(VIDEO) Maradonin Porsche na aukciji (VIDEO) Maradonin Porsche na aukciji
Automobil Porsche koji je nekada vozio argentinski fudbaler Dijego Maradona tokom svoje poslednje sezone u Evropi našao se na aukciji. Srebrni Porsche 911 čuveni... (VIDEO) Maradonin Porsche na aukciji

Automobil Porsche koji je nekada vozio argentinski fudbaler Dijego Maradona tokom svoje poslednje sezone u Evropi našao se na aukciji.

Srebrni Porsche 911 čuveni fudbaler vozio je 1992. godine na treninge i utakmice dok je igrao za španski klub Sevilja. To je bila njegova poslednja sezona u Evropi nakon što je odslužio 15-mesečnu zabranu zbog pozitivnog testa na droge.

Maradona je tokom te sezone bio na svim naslovnim stranama, ali zbog dešavanja van terena jer ga je policija zaustavila upravo u ovom vozilu zbog prolaska kroz crveno svetlo i brzine od 180 kilometara na sat u centru grada, prenosi Reuters.

„Vozio ga je samo Dijego Armando Maradona i zbog toga bi ovaj automobil verovatno mogao da vredi dvostruko ili tri puta više od vrednosti standardnog automobila“, rekao je Gregori Tujtens, specijalista za automobile u aukcijskoj kući Bonhams, u skladištu u Belgiji.

Automobil je prešao 120.000 kilometara i njegova početna vrednost procenjena je na 200.000 evra. Na internet aukciji biće do 10. marta.

 • Anna

  4.3.2021 #1 Author

  Cena prava sitnica. Ali sigurna sam da ima puno zainteresovabih za Maradonin automobil

  Odgovori

 • Violet

  5.3.2021 #2 Author

  Da imam novca, bio bi moj porše.

  Odgovori

 • Tina

  24.4.2021 #3 Author

  Bahatost

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...