Tokom poslednjih godinu dana ova kompanija zabeležila je rast od 125 odsto

Vodeća B2B platforma NuORDER rapidno raste

Hi-techLifestyleSvetVesti

16.3.2021 10:35 Autor: Marija Jovanović 0

Vodeća B2B platforma NuORDER rapidno raste Vodeća B2B platforma NuORDER rapidno raste
NuORDER, vodeća B2B platforma za e-trgovinu koja povezuje svetske brendove i trgovce, objavila je da je u najnovijem krugu ulaganja koji su vodili Brighton... Vodeća B2B platforma NuORDER rapidno raste

NuORDER, vodeća B2B platforma za e-trgovinu koja povezuje svetske brendove i trgovce, objavila je da je u najnovijem krugu ulaganja koji su vodili Brighton Park Capital i Imaginary Ventures prikupljeno 45 miliona dolara, što svedoči o ubrzanom rastu digitalne kupovine i prodaje tokom proteklih godinu dana.

Ova faza ulaganja podržaće kontinuirani rast i kompaniji omogućiti da transformiše trgovinu, finansije, plaćanja, ali i nova otkrića između brendova i prodavca na globalnom tržištu.  

“Novi kapital nam omogućava da ubrzamo našu viziju ključnim ulaganjima u proizvode i inženjering. Srećni smo što imamo tako sjajne partnere koji podržavaju naš rast”, rekla je Olivia Skuza, suosnivač i suizvršni direktor kompanije NuORDER.

Foto: Unsplash.com

„Iz prve ruke sam videla kako se modna i maloprodajna industrija polako prilagođavaju promenama bez prekretnica, a protekla godina bila je još jedna kritična tačka preokreta za mnoge“, rekla je Natali Masne (Natalie Massenet), suosnivač Imaginary Ventures, koja će se kao član izvršnog odbora i strateški partner pridružiti i pratiti evropski rast modnih i luksuznih maloprodajnih tržišta.  

Prema njenim rečima NuORDER je izgradio preko potrebnu tehnologiju za veleprodaju, kupovinu i plaćanja, pružajući kompanijama digitalne alate za efikasan i profitabilan rad.

Kroz najmoderniju tehnologiju i alate za digitalno tržište NuORDER rešava probleme sa kojima se suočavaju celokupna modna, luksuzna i sportska industrija. Tokom poslednjih godinu dana ova platforma zabeležila je rast od 125 odsto, usled pandemije korona virusa i potrebe brojnih kompanija da digitalizuju i pojednostave svoje procese.

„NuORDER je digitalno transformisao postupak kupovine i prodaje na veliko za vodeće svetske brendove i trgovce na malo“, rekao je Mark Dzialga, izvršni direktor i vodeći partner Brighton Park.

Vodeća B2B platforma povezuje više od 3.000 brendova i oko 500.000 prodavaca. Kompanija, koja je osnovana 2011. godine i čije je sedište u Los Anđelesu, svoje kancelarije ima i u Njujorku, Milanu, Londonu, Parizu i Australiji. Vodeći brendovi poput Saks Fifth Avenue, Nordstrom and Bloomingdale’s, sve svoje kupovine i prodaje vrše isključivo preko NuORDER.  

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...