ZAVRŠENO DRUGO IZVLAČENJE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Stan u Zemunu osvojila dobitnica iz Uba

IzdvajamoLifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

6.12.2020 08:35 Autor: Marija Jovanović 1

ZAVRŠENO DRUGO IZVLAČENJE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Stan u Zemunu osvojila dobitnica iz Uba ZAVRŠENO DRUGO IZVLAČENJE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Stan u Zemunu osvojila dobitnica iz Uba
U drugom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić iz Uba. Petoro... ZAVRŠENO DRUGO IZVLAČENJE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ Stan u Zemunu osvojila dobitnica iz Uba

U drugom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić iz Uba.

Petoro učesnika nagradne igre dobilo je automobil Fiat 500L, a u pitanju su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Foto: Printscreen youtube

Na adresu „Uzmi račun i pobedi 2020“ pristiglo je više od 3,8 miliona koverata, a srećne dobitnike izvukla je reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

Izvlačenje je pratila i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić koja je istakla da je ova igra jako važna za promovisanje fiskalne discipline.

„Ovako se građanima pokazuje da su samo na dobitku kada kupuju kod registrovanih trgovaca“, rekla je ona.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ se formalno priređuje u dva kruga – prvi od 15. novembra do 26. decembra ove godine i drugi početkom 2021. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...