karte su već u prodaji

Air Serbia ponovo leti iz Kraljeva za Beč

BiznisTurizam

16.9.2021 11:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Air Serbia ponovo leti iz Kraljeva za Beč Air Serbia ponovo leti iz Kraljeva za Beč
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia 12. oktobra će ponovo uspostaviti letove na relaciji između Kraljeva i Beča. Letovi sa Aerodroma Morava ka austrijskoj prestonici obavljaće... Air Serbia ponovo leti iz Kraljeva za Beč

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia 12. oktobra će ponovo uspostaviti letove na relaciji između Kraljeva i Beča. Letovi sa Aerodroma Morava ka austrijskoj prestonici obavljaće se dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, sve do 30. decembra, saopštila je kompanija.

„Raduje nas što ćemo i putnicima iz centralne i zapadne Srbije omogućiti direktan let do Beča sa našeg trećeg aerodroma u Srbiji. Cilj nam je da im olakšamo organizaciju putovanja u narednom periodu“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u kompaniji Air Serbia.

Linija sa aerodroma Morava do Beča prvi put je uspostavljena 17. decembra 2019. godine.

Air Serbia će letove iz Kraljeva obavljati regionalnim ATR72 turboprop avionom, a karte za letove su već puštene u prodaju, stoji u zvaničnom saopštenju.

 • Anna

  19.9.2021 #1 Author

  Nit manje zemlje nit više aerodroma. Ne znam samo ko će to leteti i gde?

  Odgovori

 • Lolek

  13.2.2022 #2 Author

  Treba do kraljeva stici

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...