Biznis.rs
FABRIKE GRUPE CALZEDONIA OBNOVILE PROIZVODNJU U SRBIJI  Sačuvana radna mesta FABRIKE GRUPE CALZEDONIA OBNOVILE PROIZVODNJU U SRBIJI  Sačuvana radna mesta

FABRIKE GRUPE CALZEDONIA OBNOVILE PROIZVODNJU U SRBIJI Sačuvana radna mesta

BiznisSrbijaVesti 30.6.20. 13:21 Redakcija Biznis.rs 0

Fabrike grupe Calzedonia proizvele su više od 40.000 maski koje su podeljene zaposlenima i donirane opštinama Sombor, Kula, Subotica, Kikinda i Bačka Topola, navodi... FABRIKE GRUPE CALZEDONIA OBNOVILE PROIZVODNJU U SRBIJI  Sačuvana radna mesta

Fabrike grupe Calzedonia proizvele su više od 40.000 maski koje su podeljene zaposlenima i donirane opštinama Sombor, Kula, Subotica, Kikinda i Bačka Topola, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, posle privremene obustave rada u trajanju od dve nedelje u martu, fabrike su od aprila pokrenule proizvodnju u smanjenom obimu. Početkom maja, nakon ukidanja vanrednog stanja, proizvodnja je vraćena u prvobitan oblik, kao pre vanrednog stanja.

U saopštenju je naglašeno da grupa Calzedonia nastavlja da zapošljava radnike da bi povećali kapacitete i ostvarili projekte koji su zadati u proivodnim pogonima u Kuli i Kikindi, istovremeno, nastavljaju zapošljavanje u već postojećim fabrikama u Somboru i Subotici.

Broj zaposlenih u periodu vanrednog stanja je ostao jednak i planira se da se dostigne broj od 4.000 zaposlenih u ukupno pet proizvodnih fabrika u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *