NLB: PREUZIMANJE KOMERCIJALNE BANKE IDE PO PLANU, uspešno se nosimo sa pandemijom

BankeBiznisEUNovacSrbija

16.4.2020 14:00 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

NLB: PREUZIMANJE KOMERCIJALNE BANKE IDE PO PLANU, uspešno se nosimo sa pandemijom NLB: PREUZIMANJE KOMERCIJALNE BANKE IDE PO PLANU, uspešno se nosimo sa pandemijom
Preuzimanje Komercijalne banke teče u skladu sa planovima, saopštila je slovenačka bankarska NLB grupa. “Fokus NLB grupe ostaje na podršci sistemske uloge na svim... NLB: PREUZIMANJE KOMERCIJALNE BANKE IDE PO PLANU, uspešno se nosimo sa pandemijom

Preuzimanje Komercijalne banke teče u skladu sa planovima, saopštila je slovenačka bankarska NLB grupa. “Fokus NLB grupe ostaje na podršci sistemske uloge na svim tržištima na kojima posluje”, rekao je predsednik nadzornog odbora ove grupacije Primož Karpe.

On je dodao da je cela grupacija dokazala da može da se nosi sa stresnim situacijama i da veruju da će se odlučno uhvatiti u koštac sa izazovima koje postavlja novi korona virus i da će uspešno prevazići ovu krizu, prenosi seebiz.eu.

Bankarska NLB grupa je, kako je saopšteno, u 2019. godini ima neto profit od 193,6 miliona evra, a sve njene članice na tržištima jugoistočne Evrope poslovale su profitabilno, doprinoseći rezultatima grupe sa 39 odsto. NLB banka u Srbiji je prošle godine ostvarila profit od 4,1 miliona evra.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...