PROMENE U RADU KOMPANIJE MAJKROSOFT Prodaja samo putem interneta

BiznisHi-techLifestyleSvet

27.6.2020 08:41 Autor: Redakcija Biznis.rs

PROMENE U RADU KOMPANIJE MAJKROSOFT Prodaja samo putem interneta PROMENE U RADU KOMPANIJE MAJKROSOFT Prodaja samo putem interneta
Američka kompanija “Majkrosoft” (Microsoft) objavila je da će u narednom periodu zatvoriti sve svoje prodavnice i da će ubuduće imati samo onlajn prodaju u... PROMENE U RADU KOMPANIJE MAJKROSOFT Prodaja samo putem interneta

Američka kompanija “Majkrosoft” (Microsoft) objavila je da će u narednom periodu zatvoriti sve svoje prodavnice i da će ubuduće imati samo onlajn prodaju u okviru „strateške korporativne promene u domenu maloprodaje“.

Kako je saopšteno, kompanija neće otpuštati svoje zaposlene zbog ove promene, već će umesto toga svi zaposleni u Majkrosoftovim prodavnicama nastaviti da rade u kancelarijama i poslovnim objektima u državi Vašington.

Kompanija je takođe saopštila da će povećati investicije u domen Microsoft.com kao i u prodaju Xboxa i Windowsa.

Američki tehnološki gigant navodi da su njegove prodavnice zatvorene od marta zbog pandemije korona virusa, kao i da su zaposleni uspeli da obezbede svu neophodnu on-lajn podršku klijentima.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...