ALTA BANKA DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA Vladimir Čupić preuzeo funkciju

BankeNovacSrbijaVesti

29.7.2020 09:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ALTA BANKA DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA Vladimir Čupić preuzeo funkciju ALTA BANKA DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA Vladimir Čupić preuzeo funkciju
Novi predsednik Izvršnog odbora ALTA banke je Vladimir Čupić, koji je tu funkciju preuzeo 23. jula, a u skladu sa odlukom Upravnog odbora ALTA... ALTA BANKA DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA Vladimir Čupić preuzeo funkciju

Novi predsednik Izvršnog odbora ALTA banke je Vladimir Čupić, koji je tu funkciju preuzeo 23. jula, a u skladu sa odlukom Upravnog odbora ALTA banke ad Beograd i nakon dobijanja saglasnosti Narodne banke Srbije.

Čupić na funkciju predsednika Izvršnog odbora te banke dolazi iz Atlantic Grupe koja je jedna od vodećih kompanija u prehrambrenoj industriji, gde je poslednje tri godine bio na poziciji direktora predstavništva za Srbiju.

Čupić je renomiran bankar, koji je karijeru gradio u AIK banci ad Niš i Hypo Alpe Adria banci, gde je obavljao funkciju predsednika Izvršnog odbora, navodi se u saopštenju ALTA banke, koje prenosi Tanjug.

Tagovi
NBS SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...