Uz plaćanje i propusnica za rekreaciju i skijanje

Nova platna kartica na srpskom tržištu

BankeNovac

12.8.2021 15:31 Autor: Redakcija Biznis.rs

Nova platna kartica na srpskom tržištu Nova platna kartica na srpskom tržištu
Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, obogatila je svoj kartičarski portfolio Mastercard® Platinum kreditnom karticom. Ova kartica obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i... Nova platna kartica na srpskom tržištu

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, obogatila je svoj kartičarski portfolio Mastercard® Platinum kreditnom karticom. Ova kartica obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa jer je kreirana tako da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata.

Među njima se izdvajaju usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji, kao pomoć u rešavanju upita širokog opsega, flight delay pass za ulazak u VIP salone, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i posebni popusti i pogodnosti.

„Kako bismo išli u korak sa potrebama i očekivanjima klijenata, u saradnji sa Mastercardom ponudili smo unapređene usluge i superiorne pogodnosti koje prate moderan životni stil. Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica dizajnirana je tako da odgovori svim zahtevima klijenata kroz spektar prestižnih usluga, pružajući im u isto vreme jednostavnost, sigurnost i brzinu bezgotovinskog načina života“, izjavio je Darko Popović, član  Izvršnog odbora Banca Intesa.

Korisnici Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice po prvi put imaju mogućnost da odaberu i jedan od posebnih lokalnih benefita: FitPass članarinu za sve koji žele da se rekreiraju, Skipass propusnicu za skijališta na Kopaoniku, kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala.

Dodatno, korisnike ove prestižne kartice do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge – PressReader, digitalnog kioska kroz koji korisnici imaju pristup mnogobrojnim prestižnim međunarodnim časopisima, i Digital Bodyguard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja u realnom vremenu.

Tagovi
BANKE NOVAC

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...