Najnovije poslovne vesti Biznis.rs
Najbolja regionalna ideja donosi 5.000 evra

Objavljen konkurs za finansiranje startapa

AgrobiznisBiznisInovacijePreduzetnik

8.6.2021 14:20 Autor: Nikola Nedeljković 0

Objavljen konkurs za finansiranje startapa Objavljen konkurs za finansiranje startapa
BASF Innovation hub objavio je konkurs za finansiranje startapa i inovatora iz 11 zemalja Centralne i Južne Evrope, među kojima je i Srbija, koji će biti... Objavljen konkurs za finansiranje startapa

BASF Innovation hub objavio je konkurs za finansiranje startapa i inovatora iz 11 zemalja Centralne i Južne Evrope, među kojima je i Srbija, koji će biti otvoren od danas do 15. septembra.

U fokusu ovogodišnjeg konkursa su rešenja koja direktno ili indirektno doprinose stubovima Zelene agende – čistoj energiji, održivoj poljoprivredi i cirkularnoj ekonomiji, piše Tanjug.

Lokalna faza konkursa počinje danas i traje do 15. septembra, nakon čega će biti organizovano finale.

U prvoj fazi takmičenja žiri će odabrati najbolju ideju iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije. Pobednička ideja će, u novembru, učestvovati na velikom BASF Innovation hub finalu, zajedno sa najuspešnijim rešenjima iz drugih država.

Pobednik lokalnog konkursa osvaja 2.500 evra, a najbolja ideja regionalne faze 5.000 evra.

Mogućnost za ostvarivanje finansijske podrške imaju inovatori i startap timovi do pet članova, a osnovni uslov za učešće je da prijavljena ideja direktno ili indirektno doprinosi stvaranju rešenja za čistu, pouzdanu i pristupačnu energiju, rešenja za održivu poljoprivredu i rešenja koja omogućavaju prelazak na cirkularnu ekonomiju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...