poveriocima predstavljen poslovni plan za naredne tri godine

13. Jul – Plantaže dobile podršku za dalje aktivnosti restrukturiranja

Firme u fokusuRegionU fokusuVesti

25.12.2021 09:52 Autor: Miljan Paunović 0

13. Jul – Plantaže dobile podršku za dalje aktivnosti restrukturiranja 13. Jul – Plantaže dobile podršku za dalje aktivnosti restrukturiranja
Kompanija „13. Jul-Plantaže“ na sastanku u petak, koji je prvi put okupio sve kreditne poverioce, kao i predstavnike Uprave prihoda i carina i Ministarstva... 13. Jul – Plantaže dobile podršku za dalje aktivnosti restrukturiranja

Kompanija „13. Jul-Plantaže“ na sastanku u petak, koji je prvi put okupio sve kreditne poverioce, kao i predstavnike Uprave prihoda i carina i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore, dobila je podršku i načelnu saglasnost za dalje aktivnosti po pitanju restrukturiranja obaveza i obezbeđivanja nesmetanog funkcionisanja sistema.

Predstavnici kompanije Plantaže predočili su svojim poveriocima ključne performanse rada i poslovnog plana za naredne tri godine (period 2022. do 2024. godine), čiji rezultati će doprineti smanjenju nagomilanih obaveza kompanije, prenosi portal RTCG.

Inicijativa Plantaža je pozitivno ocenjena od strane predstavnika prisutnih poverioca i načelno je usaglašeno da do kraja prvog kvartala naredne godine oni neće ugrožavati likvidnost Plantaža blokadama računa i prinudnom naplatom dospelih potraživanja, i da u pomenutom periodu od tri meseca kompanija treba sa svim bankama da usaglasi Plan reprograma kreditnih obaveza.

13 JUL – PLANTAŽE A.D.

PUT RADOMIRA IVANOVIĆA BR. 2, PODGORICA, Crna Gora

Poslovni prihodi (EUR):
22.529.432,00 (2020)
Broj zaposlenih:
614 (2020)

Predstavnici svih poverioca iskazali su nedvosmislenu spremnost i nameru da podrže inicijativu Plantaža i istakli jasan stav o važnosti očuvanja jednog od najznačajnijih crnogorskih brendova.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...