Radovi će koštati dva miliona funti

Adel započela izgradnju luksuzne vile

LifestyleLuksuzSvetVesti

18.8.2021 19:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Adel započela izgradnju luksuzne vile Adel započela izgradnju luksuzne vile
Britanska pevačica i tekstopisac Adel (Adele) priprema se za početak izgradnje, odnosno renoviranja svoje vile, a sami radovi će koštati dva miliona funti, u... Adel započela izgradnju luksuzne vile

Britanska pevačica i tekstopisac Adel (Adele) priprema se za početak izgradnje, odnosno renoviranja svoje vile, a sami radovi će koštati dva miliona funti, u srcu Kensingtona.

Ova nekretnina pevačicu je do sada koštala 11 miliona funti i dobijene su sve odgovarajuće građevinske dozvole. Kad su u pitanju planirani radovi, britanski mediji pišu da će to biti „dom dostojan jedne od najvećih zvezda današnjice, i na njemu se neće štedeti“, prenosi Geo News.

Samo glavna spavaća soba prostiraće se na 93 kvadratna metra, sa tri pripojene prostorije za spavanje i odvojenom skupocenom igraonicom za njenog osmogodišnjeg sina Anđela (Angelo).

Insajder je istakao i da će prvi sprat kuće biti rezervisan za Adelin glavni apartman, koji će imati potpuno stakleni hodnik, piše Geo News.

  • Anna

    25.8.2021 #1 Author

    Nemojte to da kažete Karleuši! 😂 Poželeće i ona!

    Odgovori

  • Tina

    18.10.2021 #2 Author

    Vec zamisljam kao ce lepo biti.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...