AIR SERBIA I TURKISH AIRLINES PROŠIRILI SARADNJU Putnici će imati mogućnost većeg izbora letova prilikom putovanja

BiznisIzdvajamoSrbijaTurizamVesti

7.8.2020 12:30 Autor: Marija Jovanović 1

AIR SERBIA I TURKISH AIRLINES PROŠIRILI SARADNJU Putnici će imati mogućnost većeg izbora letova prilikom putovanja AIR SERBIA I TURKISH AIRLINES PROŠIRILI SARADNJU Putnici će imati mogućnost većeg izbora letova prilikom putovanja
Air Serbia i Turkish Airlines, nacionalna aviokompanija Turske, postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom, koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti... AIR SERBIA I TURKISH AIRLINES PROŠIRILI SARADNJU Putnici će imati mogućnost većeg izbora letova prilikom putovanja

Air Serbia i Turkish Airlines, nacionalna aviokompanija Turske, postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom, koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti i pokrivati destinacije iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

Unapređenjem partnerstva, Air Serbia i Turkish Airlines moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul, od 15. avgusta, saopštila je srpska nacionalna aviokompanija.

Na osnovu ovog sporazuma, pored linije Beograd-Istanbul, saradnja dveju kompanija biće proširena i na letove iz Beograda ka Banjaluci i Tivtu, kao i iz Istanbula ka Ankari, Kajseriju, Izmiru, Koniju, Adanu, Trabzonu, Antaliji, Gazipaši, Dalamanu, Bodrumu i Gaziantepu.

Foto: Pixabay.com

Zahvaljujući proširenom ugovoru o saradnji, kako navode u Air Serbia, putnici iz Beograda na raspolaganju će imati najbolju ponudu za putovanje u Istanbul, jedan od najvećih turističkih i saobraćajnih centara na svetu, a preko njega i za druge, dalje destinacije, dok će zajednički letovi takođe nuditi brze i dobre veze putnicima koji iz Istanbula putuju za Beograd i druge gradove.

Direktor komercijale i strategije Air Serbia Jirži Marek, istakao je da će kod-šer partnerstvo sa turskim nacionalnim avioprevoznikom putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turkish Airlines na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža Air Serbia„, izjavio je Marek.

Komplementarna struktura redova letenja oba avioprevoznika i sporazum kojim se obezbeđuje njihova međusobna usklađenost omogućiće putnicima da uživaju u svim prednostima dobre povezanosti na matičnim aerodromima obe kompanije, saopštila je Air Serbia.

Kako navode, saobraćajna mreža Turkish Airlines obuhvata više zemalja i inostranih destinacija od bilo koje druge aviokompanije na svetu. Trenutno opslužuje više od 300 putničkih i robnih destinacija u 127 zemalja.

  • strelac

    8.10.2021 #1 Author

    TK je jedna od najboljih kompanija u svetu.Imaju flotu od preko 350 aviona u komercijalnom saobracaju,a prosecna starost aviona je 7 godina.Lete do bukvalno svih krajeva sveta.Dobro je ovo za AS.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...