već duže vreme svi letovi za septembar rasprodati

Air Serbia: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

22.9.2022 15:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Air Serbia: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd Air Serbia: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd
Avio-kompanija Air Serbia“ je u četvrtak saopštila da su neistinite tvrdnje o cenama karata te kompanije od nekoliko hiljada evra na liniji Moskva-Beograd, koje... Air Serbia: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd

Avio-kompanija Air Serbia“ je u četvrtak saopštila da su neistinite tvrdnje o cenama karata te kompanije od nekoliko hiljada evra na liniji Moskva-Beograd, koje su u sredu i četvrtak objavljene u medijima i na društvenim mrežama.

„Najniža dostupna cena za avio-karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je 397 evra, a najskuplja dostupna karta košta 567 evra“, navedeno je u saopštenju, prenela je Beta.

Najniža dostupna cena povratne karte na toj liniji u ekonomskoj klasi je 816 evra, a najviša moguća je 1.156 evra. Sve cene su prikazane „u totalu“, sa svim taksama.

Od kako je u sredu u Rusiji najavljena delimična mobilizacija, u medijima i na društvenim mrežama su informacije da karte od Moskve do Beograda koštaju po nekoliko hiljada evra, a „na crno“ i do 9.000 evra.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
247.156.080,74 (2021)
Broj zaposlenih:
1.094 (2021)

„Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i destinacija u Rusiji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred. Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate. Kada je reč o oktobru, ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca“, navela je Air Serbia.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...