proširenje mreže vazduhoplovnog saobraćaja

Air Serbia od juna uvodi direktne letove ka dve destinacije u Nemačkoj i jednoj u Austriji

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

28.1.2022 11:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Air Serbia od juna uvodi direktne letove ka dve destinacije u Nemačkoj i jednoj u Austriji Air Serbia od juna uvodi direktne letove ka dve destinacije u Nemačkoj i jednoj u Austriji
Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia objavila je petak da će uspostaviti direktne redovne letove iz Beograda ka dve destinacije u Nemačkoj – Hanoveru od... Air Serbia od juna uvodi direktne letove ka dve destinacije u Nemačkoj i jednoj u Austriji

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia objavila je petak da će uspostaviti direktne redovne letove iz Beograda ka dve destinacije u Nemačkoj – Hanoveru od 3. juna i Nirnbergu od 6. juna, kao i letove ka Salcburgu u Austriji od 7. juna.

Uz najavljeno proširenje mreže, kako je navedeno, srpski nacionalni avio-prevoznik će saobraćati do osam destinacija u Nemačkoj – Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Nirnberga i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, čime ova država postaje tržište sa najvećim brojem destinacija Air Serbia.

Air Serbia će između Beograda i Hanovera saobraćati tri puta nedeljno tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja, dok će se letovi do Nirnberga obavljati dva puta nedeljno tokom cele godine, prenosi Beta.

Avioni ove kompanije će do Salcburga, svoje druge destinacije u Austriji, saobraćati tri puta nedeljno tokom leta, odnosno dva puta nedeljno tokom zime.

„Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Nirnbergu, Air Serbia će dodatno ojačati svoju poziciju u Nemačkoj, povećati prisustvo u toj zemlji i dopuniti postojeću uslugu. S druge strane, uvođenje letova za Salcburg potvrđuje našu posvećenost jačanju vazdušne veze između Srbije i Austrije, koja predstavlja značajno tržište za našu zemlju zbog brojne srpske dijaspore“, izjavio je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Air Serbia Bojan Aranđelović.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, 11000 Beograd-Novi Beograd, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
149.548.112,69 (2020)
Broj zaposlenih:
1.411 (2020)

Podseća se da su se letovi Air Serbie ka Salcburgu, Nirnbergu i Hanoveru ranije obavljali po dva puta nedeljno iz Niša.

  • Lolek

    28.1.2022 #1 Author

    To je super

    Odgovori

  • GOCA BG

    28.1.2022 #2 Author

    Odlicno!Bilo je vreme…

    Odgovori

  • LIMUN ŽUT

    28.1.2022 #3 Author

    Odlično!

    Odgovori

  • Milovan94

    28.1.2022 #4 Author

    Dugo smo čekali

    Odgovori

  • Jana

    28.1.2022 #5 Author

    Sjajna vest

    Odgovori

  • DANIJELA

    28.1.2022 #6 Author

    Odlicne vesti. Fale jos neke direktne linije ali ok, nadamo se da ce biti.

    Odgovori

  • STRELAC

    31.1.2022 #7 Author

    Jos da daju i karte po promotivnim cenama

    Odgovori

  • ACIKA

    2.2.2022 #8 Author

    Sto vise destinacija gde zive nasi ljudi. Olaksati im maksimalno i potruditi se da marketingom usmerimo sve da koriste nacionalnu kompaniju. Cuvajmo domace!

    Odgovori

  • BOBICA

    11.6.2023 #9 Author

    Odlično što su uveli direktne letove

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...