AIR SERBIA UVELA DODANTE LETOVE DO CRNE GORE Avio-kompanija pojačala resurse da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima

RegionSrbijaVesti

27.12.2020 13:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

AIR SERBIA UVELA DODANTE LETOVE DO CRNE GORE Avio-kompanija pojačala resurse da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima AIR SERBIA UVELA DODANTE LETOVE DO CRNE GORE Avio-kompanija pojačala resurse da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima
Air Serbia je zbog obustave saobraćaja Montenegro airlines povećala svoje kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore uvođenjem dodatnih letova i povećanjem kapaciteta... AIR SERBIA UVELA DODANTE LETOVE DO CRNE GORE Avio-kompanija pojačala resurse da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima

Air Serbia je zbog obustave saobraćaja Montenegro airlines povećala svoje kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore uvođenjem dodatnih letova i povećanjem kapaciteta kroz promenu tipa aviona, saopštila je danas srpska nacionalna avio-kompanija.

Kako bi svi putnici koji to žele mogli da budu prevezeni u predstojećem prazničnom periodu, Air Serbia je do sada za naredne dane uvela četiri potpuno nova dodatna leta, dok je na sedam postojećih letova tip aviona promenjen sa planiranih turbo-elisnih aviona ATR na mlazne avione tipa Airbus A319 i A320, koji imaju dvostruko veći broj sedišta.

Pored prilagođavanja saobraćaja, Air Serbia je na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu, angažovala dodatne resurse, da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima.

Foto: Printscreen youtube

Srpska nacionalna avio-kompanija će i u narednim danima nastaviti da prati razvoj situacije i dodatno prilagođava saobraćaj promenama u potražnji.

Podsetimo, avioni crnogorske avio-kompanije Montenegro Airlines od subote više ne lete, jer je kompaniji poreska uprava Crne Gore blokirala račun zbog duga od 15,2 miliona evra.

  • ZORICA.S

    27.12.2020 #1 Author

    Haaa,haaa….pa taman lepo da nam isprazne Beograd!!!👏👏👏

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...