Do 29. septembra povećava se broj putovanja do više evropskih destinacija

Air Serbia uvodi dodatne letove

BiznisSrbijaTurizamVesti

10.7.2021 11:22 Autor: Miljan Paunović 0

Air Serbia uvodi dodatne letove Air Serbia uvodi dodatne letove
Zbog pojačane tražnje, srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia će u periodu od 13. jula do 29. septembra povećati broj letova do više evropskih destinacija... Air Serbia uvodi dodatne letove

Zbog pojačane tražnje, srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia će u periodu od 13. jula do 29. septembra povećati broj letova do više evropskih destinacija – Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča.

Dodavanjem jednog nedeljnog leta utorkom, broj letova do Osla će se u periodu od 13. jula do 17. avgusta kretati i do četiri nedeljno, saopšteno je iz kompanije.

Uz najavljene izmene, putnicima će na raspolaganju biti 1.728 dodatnih sedišta na letovima do norveške prestonice, piše Tanjug.

Uvođenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, Air Serbia će putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sedišta na toj ruti, na šest nedeljnih letova do glavnog grada Holandije.

Na relaciji između Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova u periodu od 15. jula do 19. avgusta, čime je obezbeđeno dodatnih 1.728 sedišta. U navedenom periodu Air Serbia će ka glavnom i najvećem gradu Švedske saobraćati i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvođenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, Air Serbia će do Beča saobraćati i do sedam puta nedeljno.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, Beograd-Novi Beograd, Srbija

Poslovni prihodi (RSD):
356.786.129,76 (2019)
Broj zaposlenih:
(2019)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...