ALITALIA NEĆE LETETI DO BEOGRADA I PODGORICE DO 2021. GODINE Aviosaobraćaj na ovim relacijama suspendovan u martu zbog korone

BiznisEUFirme u fokusuTurizamU fokusuVesti

19.9.2020 10:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ALITALIA NEĆE LETETI DO BEOGRADA I PODGORICE DO 2021. GODINE Aviosaobraćaj na ovim relacijama suspendovan u martu zbog korone ALITALIA NEĆE LETETI DO BEOGRADA I PODGORICE DO 2021. GODINE Aviosaobraćaj na ovim relacijama suspendovan u martu zbog korone
Italijanska aviokompanija Alitalia neće tokom predstojeće zime obnoviti saobraćaj od Rima do Beograda i Podgorice, objavio je portal EX-YU Aviation News. Alitalija je potvrdila... ALITALIA NEĆE LETETI DO BEOGRADA I PODGORICE DO 2021. GODINE Aviosaobraćaj na ovim relacijama suspendovan u martu zbog korone

Italijanska aviokompanija Alitalia neće tokom predstojeće zime obnoviti saobraćaj od Rima do Beograda i Podgorice, objavio je portal EX-YU Aviation News.

Alitalija je potvrdila za portal da neće uspostavljati saobraćaj na ovoj relaciji sve do kraja marta naredne godine, a prodaja karata za letnju sezonu u 2021. godini još nije počela.

Poslednjih godina Alitalija je na prostoru bivše Jugoslavije saobraćala još samo do Beograda i Porodice, a leti, sa prekidima i do hrvatske obale.

Saobraćaj do Srbije i Crne Gore italijanska kompanija suspendovala je 7. marta ove godine, u vreme kada je Italija postala evropsko žarište pandemije korona virusa.

EX-YU Aviation News navodi da Air Serbia i Montenegro airlines nameravaju da nastave sa saobraćajem do Rima i drugih mesta u Italiji, kada italijanska vlada ukine zabranu letova iz Srbije i Crne Gore.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...